Rewi Transport BV Rewi Expeditie-Holland BV

 

 

Het is dit jaar alweer 28 jaar geleden, dat de eerste auto’s vanuit Emmen richting Duitsland en Denemarken vertrokken. Heden ten dage vertrekken er dagelijks meerdere auto’s, geladen met zowel groupage als complete partijen, naar Duitsland, Denemarken en Tsjechië. Niet alleen per schuifzeiltrailer en motorwagen-aanhanger, maar ook voor goederen welke per walking-floor trailer, container, kieper of geconditioneerd vervoerd moeten worden, kunnen wij u een passende oplossing bieden. Om een betere begeleiding van de transporten op de Balkanlanden en Oost-Europa te kunnen garanderen is er in 2007 een kantoor geopend in Tsjechië.

Ter uitbreiding van de activiteiten van het transportbedrijf in Emmen is in 2003 Rewi Expeditie Holland BV opgericht. Inmiddels is dit kantoor uitgegroeid tot een zelfstandig opererende vestiging met een gevarieerd klantenbestand in binnen- en buitenland waaronder enkele multinationals.

Lag de nadruk in het begin op de Duitstalige landen en Scandinavië, sindsdien zijn de werkzaamheden uitgebreid naar o.a. Griekenland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland, Ierland en de Baltische Staten. Ook niet alledaagse bestemmingen als bijvoorbeeld Malta, Sardinië, Mallorca, Ibiza, Canarische Eilanden, Andorra en Noord Afrika behoren tot de mogelijkheden. Vervoer tussen diverse landen zonder Nederland aan te doen, het zogenaamde “Cross-Trade”, is een steeds vaker voorkomend fenomeen, welke wij ook voor u kunnen verzorgen.

Hoewel een jong bedrijf, hebben de meeste werknemers een meer dan 25-jarige ervaring in de internationale expeditiewereld. Zo kunnen wij u o.a. van dienst zijn op het gebied van FTL, FCL, LTL, LCL, Geconditioneerd Transport, Groupage, Speciaal Transport, Sneltransport, Multimodaal, Shortsea, Deepsea en Luchtvracht.

Wij hebben kortom de expertise en flexibiliteit in huis om uw producten op een gecontroleerde, betrouwbare en zo milieuvriendelijke manier van A naar B te brengen. Het moet toch een geruststellende gedachte zijn om uw goederen, waar u en uw relaties veel zorg en aandacht aan besteden, over te dragen aan een serieuze partner. Want zo zien wij onszelf, als partner!

In onze filosofie komt de zorg en aandacht die wij besteden aan uw goederen ten goede aan onze klanten en diens klanten en dus indirect weer aan ons, want gaat het onze klanten goed, dan heeft dat ook zijn positieve weerslag op onze samenwerking. Een toegevoegde waarde dus!

 

Uiteraard heeft alles zijn prijs, maar ook hier zullen wij u op een hopelijk aangename wijze verrassen.

Neem de proef op de som en contacteer onze afdeling verkoop.